Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Értem Részletek

Manikűr, Pedikűr, Műköröm

Szanyi Enikő vagyok, 2013-ban a Crystal Nails-nál szereztem képesítést mint kéz,- és lábápoló. Számos továbbképzésen vettem részt. A Pedi Club-nál végeztem el a ,,Gyógyító pedikűr”, a ,,Gyógypedikűr” és a ,,Gépi pedikűr” képzést. Később profi talpmasszőrtől sajátítottam el a talpmasszázst.

Munkám során igyekszem a vendégeim igényeit szem előtt tartani. A kezelésekhez Cuccio Naturalé termékeket használok. Tökéletesen beszívódnak, 24 órán át fejtik ki hidratáló hatásukat és a bőr számára fontos antioxidánsokat, vitaminokat és növényi kivonatokat tartalmaznak.

Szeretettel várom vendégeimet!

                                 

 

 

 

                      Bejelentkezés: +3630/347 1108

Munkabeosztás:

 Kedd,Péntek délelőtt

Hétfő,Szerda,Csütörtök délután.

 

 Munkáim megtekinthetőek Facebook oldalamon

 

Szolgáltatásaim:

- manikűr
- lakkozás
      - gél lakkozás
UV fényre kötő hybrid lakkal, amely csiszolás nélkül leoldható,így kíméletes a körömhöz
- paraffinos kézápolás
A száraz, igénybevett kezet puhává, bársonyossá teszi
- japán manikűr
Méhviasszal történő körömápolás, amely tartós, csillogó fényt ad a körömnek.
Természetes hatás!
  - Gyógy pedikűr
-Gépi pedikűr

Fertőtlenítőszeres oldat permetezésével hűti és fertőtleníti a láb bőrét.
Sérülésmentes kezelést biztosít, ezért cukorbeteg vendégek számára is előnyös megoldás.
- Talpmasszázs

Árlista:

 

 

                    

       LÁBÁPOLÁS

pedikűr: 4200;-

pedikűr+ géllakk: 6500;-

pedikűr+shell-lakk: 7000;-

körömszabályozás (SPANGE) : 3500;-

frissítő talpmasszázs (40 perc): 3000;-

 

  KÉZÁPOLÁS

- Manikűr: 1500;-

- Lakkozás: 1000;-

- Géllakk: 3800;-

- Shell-lakk: 4500;

- Japán manikűr:  2500;-

- Paraffinos kézápolás: 2500;-

- Díszítés: 500;- / pár

- Saját köröm megerősítése zselével: 2500;-

 

A TALPMASSZÁZSRÓL RÖVIDEN:

A talpmasszázs (más néven reflexológia) tapasztalatokon alapuló tudomány. A lábak és kezek reflexzóna masszázsát mint az egészségmegőrzés természetes módját sok nép ősidők óta ismeri.

A reflexzónák olyan idegpontok, amelyek egy-egy testrésszel vagy szervvel vannak kapcsolatban. A talp masszázsával a központi idegrendszerre, a vérkeringésre és a belső szervekre gyakorolhatunk hatást. Célja főként a megelőzés, de bizonyos betegségek esetében kiegészítő kezelésként is alkalmazható. A már kialakult betegségek esetében ha megtaláljuk a lelki okokat, akkor a betegségek is gyorsabban és biztosabban gyógyíthatók. A reflexológia teljesen veszélytelen kezelési mód, de vannak olyan állapotok melyek esetében nem ajánlott. ( pl. súlyos szívbetegség, lázas állapot stb.)

A talpmasszázs működése egyszerű:  - saját öngyógyító képességünket serkenti

                                                              - feszültségeket és blokkokat old fel

                                                              - serkenti a szervek működését és energiával tölti fel őket

Gépi Pedikűr:

A gépi pedikűr az 1980-as évek óta ismert a lábápoló szakmában. A pedikűrgéppel minden pedikűrös tevékenység elvégezhető. Az orvosok kíméletes vagy orvosi pedikűrnek nevezik. A pedikűrgép használata szakképzéshez kötött.
Sok belgyógyászati és érrendszeri betegség miatt nem szabadna a vendég lábát kézi szerszámokkal, pedikűrös késekkel kezelni. A pedikűrgéppel nem lehet vágást okozni így nincs sérülés, nincs fertőzésforrás. A pedikűrgéppel végzett lábápolás kellemes érzés a vendégnek és tökéletesen higénikus. A kezelés alatt a gép gyógynövényes-fertőtlenítőszeres oldat permetezésével hűsíti, fertőtleníti a láb bőrét.
A cukorbetegek tisztában vannak vele, hogy különleges figyelmet kell fordítaniuk a lábukra. A betegség következménye a száraz lábbőr és annak veszélye, hogy a kis sérülések nagyobb problémákhoz vezethetnek. Számukra tökéletes megoldást jelent a gépi pedikűr. Vérhígító szedése ill. pikkelysömör esetén is tökéletes ez a lábápolási forma.
A karbid és gyémántfrézerek magas minőségűek, nem melegszenek fel, gyorsabb és hatékonyabb munkavégzést tesznek lehetővé.
A professzionális pedikűrgép használata növeli a lábápoló szakember munkájának minőségét és emeli a szalon színvonalát.
Bőrbarát GEHWOL lábápolási termékek használatával teszem teljesebbé a lábápolást.

Japán manikűr:

 

A japán manikűr 400 éves múltra tekint vissza, sokáig a japán arisztokraták kiváltsága volt. Akinek fényes, élettel teli, egészséges körmei voltak, az a személy az arisztokráciához tartozott. Hazánkba 2003-ban jutott el a japán manikűr.
Ez egy fényesítő, erősítő eljárás, melynek során először méhviaszt dolgozunk bele a körömlemezbe egy kis szarvasbőr polírozó segítségével. Ezután belepolírozzuk a talkum port, melynek szerepe a méhviasz bezárása a körömbe.
Téli időszakban a hideg hatására, illetve vitaminhiány miatt, vagy erős hatású tisztítószerek hatására a köröm lemezessé, töredezetté, vékonnyá válhat.Erre megoldás a japán manikűr, melynek néhányszori megismétlése intenzíven táplálja és erősíti a körmöt. Visszaadja a köröm természetes fényét, szépségét. A végeredmény: ragyogó, egészséges körmök és ápolt kéz.
A hatás tartós, kb.2 hét. Kéz-, és lábápolásnál egyaránt alkalmazható. A hatóanyagok természetesek, mindenféle vegyi agyagtól mentesek.
Mindenkit szeretettel várok a szalonban aki szeretné kipróbálni!

Előtte majd utána :-)