Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.
Értem Részletek

Fodrászat

Mógor Viktor

06 (30) 8 545 545

Varga Zsuzsa

06 (30) 412 - 00 - 14

 

 

 

 

 

 

Exkluzív szalonunkban az alábbi fodrász-szolgáltatásokkal várjuk

Kedves Vendégeinket:

 

KRIOterápia HairToxx

A KRIOterápia egy forradalmian új hajápolási folyamat, amelynek feltett szándéka megkönnyíteni nemcsak a szakemberek, de a vendégek életét is. Bizonyára felmerült benned a kérdés, hogy milyen eredmény érhető el a jégterápiás kezeléssel, miben segíti a haj regenerálódását. Íme néhány, de annál jelentősebb szempont:

  • a fagyasztással segíti a hilauronsav hatékonyabb beépülését a hajszerkezetbe
  • meggátolja a nedvesség és tápanyag veszteséget (aminosavak)
  • meggátolja a mindennapi károsító hatások által kiváltott töredezettséget
  • a hideg által a hajat fényesebbé és puhábbá varázsolja
  • látható eredményt produkál már az első használat után is

 

Fatrai_Szalon_jegterapia_krioterapia_011

 

 

Mikrokamerás fejbőr és hajanalízis

Mikrokamerával több százszoros nagyítással diagnosztizáljuk a fejbőrét és haját, majd megoldásokat javaslunk az esetleges problémákra.

 

Hajformázás

Kizárólag kíméletes, hővédő eszközöket (kerámiás,ipari gyémánttal bevont hajsütővas, Vibrás turmalinos hajvasaló, mélyhullám sütő, Ionos hajszárítót,kerámiás kúpvasat stb.) használok. A finishelést pedig többnyire a Paul Mitchell prémium kategóriás termékeivel fejezem be, amik teljes szortimentje megvásárolható szalonunkban.

 

Hajvágás

A legújabb technikákkal, a haj szerkezetéhez, a vendég arcformájához, adottságaihoz alkalmazkodva készítek modern női-, férfi- és gyermekfrizurákat mindennapi használatra vagy alkalmi viseletre.

 

Hajhosszabbítás, hajdúsítás

Hőillesztéssel prémium kategóriás keratinnal, a haj sérülése nélkül, néhány óra alatt akár 60 cm-rel is meg tudjuk hosszabbítani a hajat. Valamint hajfelvarrást és klipszes (csatos) hajhosszabbítást is vállalunk. Kizárólag első osztályú és 100%-os humán hajjal dolgozunk.

 

Tartós hajegyenesítés

Alfa Keratinos eljárással. Ezzel a forradalmian új és biztonságos módszerrel a haj kb. 3-6 hónapig egyenes marad! Könnyen kezelhető és maximálisan kíméletes. Nem csak egyenesíti, de feltölti és táplálja a sérült hajszálakat!!!

Hajfestés, hajszínezés, melírozás

Az olasz Kemon márkájú Bió prémium kategóriás festéket használjuk a szalonban.
A legkíméletesebb anyagokkal (ammónia- és PPD mentes, vitaminokat, fehérjéket, ásványi anyagokat, kollagént, mikró pigmenteket tartalmazó festékekkel) dolgozom.
Bővebben.

Első osztályú joghurtos festékekkel allergiások és kismamák haját is festhetem. A legújabb fejlesztés a Kemon Nayo hajfesték amiket biogazdaságokban előállított szuper kíméletes összetevőiből készültek. Nem csípi v. irritálja a fejbőrt, viszont építi és védi a haj szerkezetét!!!
Bővebben:

 

Dauer

Az általam használt hajkímélő selyemproteines dauer megvédi a haj rugalmasságát, és hosszan tartó eredményt biztosít.

Ideiglenes Dauer

Különlegesség az "inovatív" dauer. Ennek előnye, hogy a haj 2-4 hónap alatt folyamatosan áll vissza eredeti állapotába, ezért nem kell lenöveszteni, ha változtatni szeretnénk a frizurán. Próbálja ki bátran, hogyan áll Önnek a dauerolt haj! További előnyei, hogy nem tartalmaz tioglikol savat és ammóniát.